A mai apărut o victimă a violatorului din Crângaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Stroe, bucureşteanul în vârstă de 33 de ani care a fost reţinut marţi noapte, de poliţiştii de la Secţia 20, sub acuzaţia că a violat o studentă de la Politehnică şi că a încercat să agreseze şi o adolescentă în vârstă de 16 ani, a mai profitat sexual de o fată în luna noiembrie a anului trecut.

Atunci, el a atacat o tânără în vârstă de 20 de ani în jurul orei 22.00, în scara blocului în care locuieşta aceasta, chiar în momentul în care se întorcea din oraş.

El a violat-o pe tânără şi a reuşit să scape fără urmă. Incidentul s-a petrecut tot într-un bloc din cartierul Crângaşi. Tânăra a depus atunci plângere la Poliţie, dar făptaşul a fost identificat abia aseară.

Probele din noiembrie, folosite pentru a fi identificat
Ieri s-a constatat faptul că nu există suficiente dovezi în cazul celor două agresiuni sexuale care au avut loc în urmă cu o săptămână. Victima de la Politehnică, care a fost violată chiar într-una dintre sălile de clasă ale facultăţii sale, a făcut un duş înainte de a merge la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) şi a distrus toate probele biologice.

Astfel, autorităţile au hotărât să verifice probele adunate în urmă cu două luni de la tânăra violată în blocul din Crângaşi şi să le compare cu probele biologice ale agresorului. Acestea s-au potrivit.

Astfel, Victor Stroe a primit un nou mandat de reţinere pentru încă 24 de ore la Secţia 22. Încă nu s-a decis dacă violatorul va primi mandat de arestare preventivă.

Victor Stroe a a mai fost condamnat la zece ani de închisoare, tot pentru viol, dar a fost eliberat în 2004.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite