A lipit afişe cu hoaţa pe geamul magazinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exasperaţi de hoţii mărunţi şi de faptul că poliţiştii nu le rezolvă cazurile, patronii supermarketurilor din Bucureşti se răzbună pe infractori cu armele proprii.

Este cazul patroanei unui supermarket din sectorul 4 care a lipit pe geamurile magazinului afişe cu o hoaţă prinsă în flagrant, furând produse cosmetice, cu speranţa că o va face de râs. Caterina Dumitru, manager magazinului, spune că aceasta este singura variantă de a o “pedepsi”, întrucât poliţia n-o poate face, deşi a sesizat oficialităţile.

“Cred că femeia, care este asistentă medicală, este cleptomană, pentru că nu fură mâncare, ca să cred că nu are bani şi moare de foame. Fură produse de igienă şi câteodată dulciuri. Am fost la poliţie dar mi-au spus că imaginile surprinse de camerele video nu sunt foarte concludente”, a declarat patroana.

De partea cealaltă, oamenii legii recunosc că micile furturi se plătesc mai greu. „Nu trebuie să ajungă la 101-lea furt pentru a reţine pe cineva, dar nici nu îi trimitem la închisoare dacă fură un salam!”, a declarat Ion Ruseanu, comandantul secţiei 14. Ruseanu mai spune că în România, din 50 de astfel de furturi, niciunul nu ajunge însă în instanţă.




 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite