A început numărătoarea inversă a concertului Ozzy Osbourne. Pregătiţi-vă să ţipaţi cu „naşul" heavy metal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi fanii rock sunt aşteptaţi în această seară la o întâlnire cu “prinţul întunericului”. Elevii şi studenţii îşi pot achiziţiona biletele la concert la jumătate de preţ dacă se prezintă la intrare cu legitimaţii şi carnete de note.

Doar câteva ore îi mai despart pe fanii Osbourne să afle cum mai cântă bătrânul Ozzy, care a bifat Bucureştiul pe harta turneeelor pentru prima dată în cariera sa. Rockerul va sosi în Capitală de la Istambul chiar înaintea concertului, în jurul orei 18, şi va pleca după ora 22.00 către Budapesta. Starul nu a avut pretenţii ieşite din comun, iar setlist-ul va cuprinde atât piesele celebre din perioada Black Sabbath, cât şi cele noi, de pe ultimul album „Scream“.

Ozzy Osbourne a cerut, pe ultima sută de metri, prelungirea recitalului său la două ore față de durata programată iniţial de o oră şi jumătate. Organizatorii au fost anunţaţi de managementul artistului că Ozzy dorește ca recitalul de la Zone Arena să fie de două ore, cu 30 de minute mai mult față de planurile inițiale. Artistul vrea ca fanii săi din România să poata asculta live cât mai mult din muzica sa.
Bilete la reducere

Accesul în arenă se va face la orele 17.30, iar concertul va începe o oră mai târziu. În deschidere vor concerta trupele româneşti Luna Amară şi Coma, legendarul artist urmând să urce pe scenă la ora 20.

Pentru a beneficia de reducerea de preț la tichete, elevii și studenții trebuie să prezinte astăzi cu un act de identitate împreună cu legitimația de student sau carnetul de elev. Biletele vor putea fi cumpărate de la casa de bilete de la intrarea principală Zone Arena din str. Barbu Văcărescu, nr. 164. Reducerea se va aplica numai în cazul biletelor din categoria Normal Circle. Preţurile biletelor fără reducere sunt cuprinse între 150 şi 500 de lei şi mai pot fi cumpărate de la casele de bilete de la Zone Arena, din reţeaua magazinelor Vodafone, Orange şi Germanos şi din librăriile Humanitas.

A provocat scandal în Floreasca

Nu la fel de încântaţi de venirea rockerului sunt bucureştenii din cartierul Floreasca, deranjaţi de concertele susţinute în aer liber la doi paşi de casele lor.
Reprezentanţii Zone Arena spun că acesta va fi ultimul mare concert al anului care se va ţine fără panouri care să atenueze zgomotul.
Supranumit „Naşul heavy-metalului", Ozzy a vândut ca artist solo peste 32 de milioane de albume în întreaga lume, numărul exemplarelor ridicându-se la aproximativ 100 de milioane discuri vândute împreună cu trupa sa, Black Sabbath.

Ozzy Osbourne, supranumit şi „The Prince of Darkness" (Prinţul Întunericului) a fost un artist controversat în anii '80, mai ales după ce, la un concert, asmuls cu dinţii capul unui liliac viu. Bătrânul rocker a devenit faimos şi pe micul ecran, cu ajutorul unui reality-show de la MTV, care se numea „The Osbournes"

Concertele toamnei

 - Morcheeba - Bucureşti, 5 octombrie
- Tudor Gheorghe -ţ Bucureşti, 12 octombrie
- David Guetta Q Bucureşti, 15 octombrie
- Cesaria Evora Q Braşov, 15 octombrie, şi Bucureşti, 18 octombrie
- Holograf Q Bucureşti, 25 şi 26 octombrie
- Vaya con Dios Q Bucureşti, 11 noiembrie
- Anathema Q Bucureşti, 19 noiembrie
- Iris Q Bucureşti, 21 noiembrie
- Nouvelle Vague Q Bucureşti, 22 noiembrie
- Misia Q Bucureşti, 29 noiembrie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite