VIDEO A început isteria H&M: peste 2.000 de persoane au participat la inaugurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mall-ul AFI Palace Cotroceni a fost luat cu asalt încă de la primele ore ale dimineţii de tineri dornici să-şi cumpere haine de firmă.

Deschiderea primului spațiu comercial aparținând retailerului suedez H&M (Hennes&Mauritz) a provocat îmbulzeală  încă de la primele ore ale dimineții, cu mult înaintea deschiderii acestuia. Dacă cifra oficială anunțată de H&M era de 600 de clienți care așteptau cu o oră înainte de deschidere în fața ușilor magazinului, televiziunile vorbeau chiar de 2.000 de persoane la momentul în care clienții au fost lăsați să intre.

Mâine urmează să fie deschisă şi reprezentanţa din magazinul Unirea.

image
image

Primul magazin H&M din România a fost deschis astăzi la Bucureşti. Produsele aduse în ţară de unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de magazine din lume a provocat o adevărată isterie astăzi, în unul dintre mall-urile bucureştene.



Aseară, vedetele din Bucureşti au fost primele care au avut ocazia să-şi reînoiască garderoba cu haine ale renumitului brand, la magaziul deschis pentru doar câteva ore în centrul comercial Unirea.

image
image

Astăzi, sute de persoane au stat ore în şir în faţa magazinului aşteptând să se deschidă uşile. Până la ora la care reprezentaţii lanţului internaţional de magazine au tăiat panglica, la coada lungă de zeci de metri erau aşezate peste 1.000 de persoane. Zeci de angajaţi ai unei firme de securitate au avut grijă ca toţi clienţii să aştepte în zonele special ameajate pentru ca la intrare să nu se creeze o îvălmăşeală prea mare. Mulţi dintre cumpărători au fost atraşi de voucherele cadou pe care reprezentanţii magazinului le-au împărţit primilor 100 de clienţi.

„M-am aşezat la rând pe la ora 9.00 dimineaţa să fiu sigură că prind voucherele cadou. Oricum aveam şi alte cumpărături de făcut şi dacă tot am ajuns aici, am zis de ce nu?Sincer, nu am crezut că o să vină atât de multă lume, pentru că ştiam că e mass-market şi m-am gândit că oamenii nu sunt foarte curioşi”, a spus Eva Tamăş, de 23 de ani, una dintre clientele care aşteptau în această dimineaţă deschiderea magazinului.

Răbdători şi curioşi

Cu puţin timp, înainte de deschiderea uşilor, angajaţii şi reprezentanţii lanţului de magazine au dansat în faţa intrării pentru a-i anima pe cumpărători. „A fost un eveniment foarte mare şi complex, dar este provocator câd vezi că lumea îşi doreşte un brand aşa de mare”, au spus reprezentanţii fiirmei de PR care s-au organizat de promovarea evenimentului. Chiar şi cu câteva minute înainte ca bucureştenii să poate intra în magazin, şirul lung de curioşi încă se lungea. „Ne-am uitat pe internet să vedem ce produse au şi ce preţuri. Sperăm să fie promoţii”, au spus Cristina Ursache, de 22 de ani, şi Carmen Văduvă, de 22 de ani, studente. La ora 11.00 fix, primii 100 de oameni au avut acces în interior, de unde nu s-au grăbit să iasă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite