A fost reţinut hoţul care l-a prădat pe fostul stelist Iulian Miu! Poliţiştii i-au percheziţionat domiciliul infractorului noaptea trecută!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de un bărbat de 24 de ani din Bucureşti. Potrivit poliţiei, acesta a furat trei autoturisme din Bucureşti în perioada 11 iunie - 1 august 2011. Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubiţilor.

Autorul furturilor a trei maşini în valoare de 100.000 de euro a fost reţinut noaptea trecută după ce poliţiştii i-au percheziţionat domiciliul. Este vorba de un bărbat de 24 de ani din Bucureşti. Acesta a comis faptele în perioada 11 iunie - 1 august 2011.

Bucureşteanul opera doar atunci când proprietarul maşinii âşi lăsa autorutismul pornit cu cheile în contact. Bucureşteanul a furat un Opel Antara, un Mercedes şi un Audi A 4. Acesta sdin urmă aparţine chiar fostului fotbalist de la Steaua, Iulian Miu şi valorează 50.000 de euro.

Cele trei autoturisme au fost recuperate şi predate proprietarilor. Făptaşul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite