A fost inaugurat primul cinema 3D în cafenea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a fost inaugurată prima sală de cinema-cafenea 3D din România, în incinta cinematografului Patria de pe Bulevardul Magheru.

Canapele albe de 56 de locuri, cu măsuţe joase în faţa lor, un bar deschis, aparat de aer condiţionat şi un ecran de patru metri înălţime. Cafeneaua este lux pentru psionaţii de cinematofie.

„Deviza Caffe Cinema 3D este: Relaxat ca la tine acasă!Este o oază de confort. Pot vedea filmele pe canapele, cu o cafea în faţă sau cu o pungă de floricele. În urmă cu 20 de zile aici era doar holul cinematografului Patria. Investiţia a costat doar 50.000 de euro”, a declarat Marius Iuraşcu, directorul Regiei Autonome a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor (RADEF).

Zilnic, între orele 10.00 şi 21.00, aici vor rula filme 3D, însă spaţiul poate găzdui şi evenimente artistice, premiere cinematografice, conferinţe de presă, spactacole de stand-up comedy.

Preţurile sunt mai mici decât în mall-urile bucureştene, un bilet costând 15 lei, iar ceaşa de cafea este 5 lei.

Directorul Iuraşcu a declarat că intenţionează să deschidă alte 20 de astfel de Caffe Cinema în ţară, printre oraşele vizate fiind Craiova, Călăraşi şi Brăila.

„Conceptul este înregistrat de noi la OSIM aşa că cei care ar vrea să-l fure, mai bine să renunţe”, a mai declarat Iuraşcu la inaugurarea sălii. Tot el a mai spus că vor fi organizate şi seri în care pensionarii, persoanele cu handicap sau cele cu o situaţie materială precară vor putea urmări proiecţiile 3D gratuit.  Primul film proiectat este „O poveste de Crăciun” cu Jim Carrey.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite