A aflat că are o tumoră pe creier înainte de nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În loc să se pregătească să fie mireasă, Ioana (28 de ani) luptă acum cu o boală necruţătoare. Doctorul Petre Onaca, de la Spitatul Floreasca, în grija căruia se află tânăra, i-a mărturisit tranşant că viaţa ei atârnă de un fir de aţă şi că trebuie să se opereze de urgenţă în Germania.

Până în urmă cu două săptămâni, totul era minunat pentru bucureşteanca Ioana Trifan: pregătea, alături de iubitul ei, nunta pe care o programaseră în iulie. La 10 martie, din cauza unor puternici dureri de cap, a hotărât să meargă la un control, iar verdictul medicilor a căzut ca un trăsnet: tumoare pe creier. De-atunci, viaţa ei s-a transformat într-o luptă contracronometru la care s-a angajat ea însăşi s-o conducă.

„Mi-am luat concediu medical, sunt gata să lupt alături de prietenii mei care au început să facă lobby pentru a ma ajuta pe la diverse companii, fiecare pe unde lucrează. Voi merge luni la banca la lucrez şi voi încerca să obţin un credit care să mai compenseze din valoarea operaţiei.Cel mai greu mi-a fost să le spun părinţilor ce mi s-a întâmplat, mai ales că nu mai am fraţi sau vreo soră”, ne-a spus Ioana.

Îşi vând casa pentru a-i salva viaţa

“Doctorii mi-au recomandat să plec în Germania, la o clinică din Hanovra, întrucât în România nu există aparatura necesară de înaltă precizie şi aş risca să rămân cu sechele sau cu pareză”, povesteşte fata.
Criza de timp i-a speriat îngrozitor pe părinţii ei care sunt gata să-şi vândă casa pentru ca Ioana să poată fi operată. Costul operaţiei se ridică la 40.000 de euro, iar după intervenţia chirurgicală va trebui să înceapă şi recuperarea, atât în ţară cât şi în străinătate.

Cei care doresc să o ajute pe Ioana să se opereze pot face donaţii în următoarele conturi:

TRIFAN IOANA ROXANA
Conturile au fost deschise la BRD Parcul Tineretului, Calea Văcăreşti, nr. 276

Codul SWIFT BRDEROBU
RO 85 BRDE 441 SV 0051 2044 410 – LEI
RO 81 BRDE 441 SV 0051 2124 410 – EUR
RO 77 BRDE 441 SV 0051 2204 410 – USD


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite