AZI-DIMINEAŢĂ Christian Ciocan a făcut plângere împotriva ţeparilor prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan, a fost victima unei tentative de înşelăciune: a primit un mesaj pe telefon prin care era anunţat că a câştigat 5.000 de euro. El a făcut astăzi plângere la Poliţia Economică, demarându-se o anchetă în acest sens.

MAI CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV ONLINE Ţeparii prin SMS au încercat să-l fraierească şi pe purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Vezi cum s-a prins Christian Ciocan de şmecherie

„Am mers încă de la prima oră la Poliţia Economică cu SMS-ul prin care eram anunţat că am câştigat un premiu inexistent. Acum vor începe verificările. Sunt sute de sesizări de genul acesta: după ce te anunţă că ai câştigat un premiu mare în bani, îţi spun să le dai o sumă mai mică pentru a putea ridica premiul. Numai că nu îţi mai dau nimic“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Christian Ciocan. El a adăugat că şi un jurnalist din Mehedinţi a fost în aceeaşi situaţie ca şi el.

Ieri, în jurul prânzului, reprezentantul Poliţiei Capitalei a primit un mesaj telefonic prin care era anunţat de câştigarea unui premiu la Radio Kiss FM.
"Scria că am câştigat 5.000 de euro şi un telefon Nokia N 97, la un concurs care ar fi fost organizat de postul de radio „Kiss FM”. Mi se cerea, în mesaj, să apelez numărul 0769. 572. 015 pentru a-mi ridica premiul. De acolo ar fi urmat să fiu îndreptat către un cont unde urma să depun mai întâi nişte bani şi abia după aceea să mi se dea premiul", a povestit Ciocan.

Numai că atunci când comisarul Ciocan a sunat şi s-a recomandat spunând cine este, de la celălat capăt a firului a primit o serie de înjurături.
Ţeparii vor fi cercetaţi pentru înşelăciune.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite