Bucureşti: Şcoală de vară la ASE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de participanţi, majoritatea din spaţiul Uniunii Europene, participă, începând de astăzi şi până pe 24 august, la Bucureşti, la cea de-a cincea ediţie a Şcolii de vară „Economici şi politici în contextul global“, organizată de Academia de Studii Economice.

Universitatea de vară este un eveniment internaţional academic şi cultural, care are în fiecare an câte o temă cu profil economic şi este organizat de Senatul universităţii, în parteneriat cu mediul de afaceri.

Candidaţii au fost selectaţi on line, pe baza unui curriculum vitae, a unui formular de aplicaţie, a unei scrisori de motivaţie şi a unui eseu de analiză de maximum 750 de cuvinte despre criza economică globală, toate documentele fiind depuse până în data de 31 mai 2009.

Printre conferenţiari se vor număra şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional, Jeffrey R. Franks, profesorul de politici de dezvoltare la Universitatea din Leeds, Gordon Crawford, profesorul de politici publice la Universitatea din Glasgow, Zeljko Sevic, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de afaceri din România, Florin Pogonaru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite