Bucureşti: Acoperişul unui bloc ANL, smuls de vijelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din acoperişul unui bloc ANL de pe strada Maior Băcilă, din Sectorul 2 a fost smuls în timpul furtunii de aseară, informează Mediafax.

Primarul Neculai Onţanu a anunţat că va începe o anchetă pentru stabilirea cauzelor şi vinovaţilor, care vor despăgubi locatarii imobilului. Astă-noapte au fost ridicaţi 26 de copaci din Sectorul 2 al Capitalei, care blocau traficul rutier.

Angajaţii Administraţiei Domeniului Public şi ai firmei care asigură salubrizarea în Sectorul 2 au început deja curăţarea străzilor şi a trotuarelor de crengi şi cabluri electrice căzute, precum şi tăierea şi transportarea trunchiurilor de copaci.
În cazul blocului ANL rămas fără acoperiş, primarul a cerut firmei constructoare s intervină pentru a-l reface, astfel încât lucrările au început azi-dimineaţă la ora 7.00.

Primarul General Sorin Oprescu aşteaptă în jurul prânzului o raportare completă a directorilor din cadrul Primăriei, pentru a vedea care mai sunt zonele afectate din Capitală. În acest moment se poate circula fără probleme pe principalele artere ale Bucureştiului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite