ANIVERSARE Un an de rock în Legend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul The Legend, unic prin versurile şi imaginile artiştilor rock pictate pe pereţi, împlineşte un an de existenţă în această lună.

Localul amplasat la intersecția dintre străzile Colţei şi Hristo Botev, la 2 minute de Piaţa Rosetti, este deschis zilnic de la ora 13.00 până târziu în noapte.

De cum intraţi, rămâneți plăcut surprinşi de picturile de pe pereţi. Jim Morrison și colegii de la Doors, Metallica, U2, Kurt Cobain, Freddie Mercury și Billy Idol sunt doar câteva dintre legendele pictate pe pereţi. Alături de fiecare, puteți desluși fragmente din câte un cântec cunoscut al fiecăruia. Din loc în loc, discurile de pe pereți și tavan, montate pe post de abajururi, punctează tema principală a clubului-pub-bar: muzica. Una de bună calitate pentru cei interesați de rock.

Playlisturile din Legend trec clienţii prin toate cotloanele rockului, de la Doors, moale şi melodios, la Slipknot şi Rammstein, dur şi ritmat. Uneori mai dau și pe afară, dar artiștii care se aud din boxe sunt unii pe gustul tuturor - Nina Simone, Șuie Paparude, Patrice, Depeche Mode etc.

Deşi este club, localul este foarte căutat seara, numai bun de pierdut vreo două ore după muncă cu prietenii. Puteţi lua de la bar o mulține de jocuri, de la table, şah şi cărţi până la "Nu te supăra frate" şi "Monopoly". Cei mai activi pot coborî la subsol, unde pot încinge un meci la masa de fussball.

Dacă aveţi chef doar să staţi de vorbă şi încă nu v-a venit gaşca, Oana şi Ovidiu, proprietarii şi Cip, barmanul, sunt o companie de nota 10.

Dacă îi prindeţi, puteţi oricând să le propuneţi filmul de duminică seară sau concertul de luni, şi, cine ştie, s-ar putea să vi se îndeplinească dorinţa. Ultimul film difuzat a fost "Shawshank Redemption", iar concertul, Rammstein – "Volkerball".

Singurele minusuri pe care le-am putut observa sunt scaunele cam înalte, care le cam pun în dificultate pe fetele fără tocuri şi faptul că este o singură baie pentru toată lumea.

Deşi este curată cum rar vezi prin Bucureşti, tabloul cu Che Guevara de deasupra toaletei şi oglinda imensă de pe uşa interioară îi fac pe unii clienţi să întârzie înauntru mai mult decât ar trebui.

Vineri şi sâmbătă

Cele mai încinse seri în Legend sunt vineri şi sâmbătă, când localul devine neîncăpător până pe la 5 dimineaţa. Soluţia găsită de petrecăreţi este, însă, pe placul tuturor. Mesele devin scene de dans şi astfel se eliberează loc şi pentru alţi amatori de distracţie şi de muzică bună.

Berea nefiltrată costă 5,7 lei, vinul fiert - 6 lei, iar un cocktail – între 11 şi 15 lei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite