ANCHETĂ-ŞOC Reporterii ADS București „au negociat” cumpărarea unui rinichi și a unui ficat de pe piața neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În spatele dramelor bolnavilor ale căror vieți depind de un rinichi ori de o bucată de ficat sănătos de la un donator se ascunde piața neagră a “vânzătorilor de organe”.  Negocieri dure, pe mii de euro, îi despart de multe ori pe suferinzi de o viață normală.

Reporterii ADS București au pătruns cu o cameră ascunsă în lumea bucureștenilor care sunt dispuși să se lipsească de un organ pentru o sumă frumușică de bani și au negociat cumpărarea unui rinichi și a unui ficat „pentru o mătușă bolnavă”. Detalii incredibile despre prețul unui organ și despre „traseul” unui rinichi din corpul donatorului în al pacientului citiți mâine într-o anchetă-șoc în paginile săptămânalului ADS București.

Urmăreşte mâine, pe bucuresti.adevarul.ro, înregistrarea video a „negocierii” realizată în zona Pieţii Obor din Capitală, cu o cameră ascunsă.

Săptămânalul „ADS București” apare în fiecare joi dimineața la chioşcurile de ziare, în magazine şi supermarketuri, are 32 de pagini, costă 1,4 lei și conţine dezvăluiri, reportaje, informaţii utile, de timp liber şi sport exclusiv locale.

Publicația „ADS“ este tipărită în 39 de ediţii şi are între 24 şi 32 de pagini. Mai exact, 8 dintre cele 39 de ediţii, din centrele regionale Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova, Galaţi, Braşov şi Constanţa, au 32 de pagini, iar preţul este de 1,4 lei. Celelalte 31 de ediţii au 24 de pagini, iar preţul este de 90 de bani. Toate paginile săptămânalului sunt tipărite integral color, în condiţii grafice moderne.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite