Copil de 5 ani, dispărut în Parcul Regina Maria, a fost găsit de poliţişti în zona Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Preda, un băieţel în vârstă de 5 ani a dispărut în această seară, în jurul orei 20.00, în parcul Regina Maria. Micuţul se afla împreună cu tatăl său şi se juca cu ceilalţi copii. La un moment dat a dispărut fără urmă. El a fost găsit la câteva ore de căutări de poliţişti în cartierul Ghencea.

UPDATE: Copilul a fost găsit nevătămat, vineri seară, în jurul orei 22.00, pe linia tramvaiului 41, în Prelungirea Ghencea. Acesta a fost dus în Parcul Regina Maria, unde se află zeci de echipaje de poliţie, inclusiv şeful Poliţiei Sectorului 1, Marius Voicu. Ulterior, copilul va fi dus la Secţia 4, unde se află şi tatăl său, potrivit Mediafax.

„La căutări sunt toţi agenţii de la Secţia 4. Băiatul are pantaloni trei sferturi şi un maieu alb. Are aproximativ un metro înălţime, este şaten şi ochi deschişi la culoare“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Copilul este căutat de zeci de echipaje de la Poliţie şi de la o companie privată de pază, inclusiv cu câini special antrenaţi.

Căutările au fost extinse şi la zona Gării de Nord.

Dacă aveţi orice fel de detalii sunaţi la: 112.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite