(VIDEO CAMERA ASCUNSĂ) AFACERI DE GROAZĂ O reţea mafiotă vinde locuri de veci cu tot cu morţi în ele: printre traficanţi sunt şi angajaţi de la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii „ADS“ Bucureşti au intrat pe firul afacerii şi au descoperit tot mecanismul prin care reţeaua de traficanţi scoate la vânzare ilegal morminte într-unul din cele mai cunoscute cimitire din ţară.

Oficial, aici, nu mai sunt locuri libere, dar totul se vinde „la negru“. Printre intermediarii care fac comerţ cu locuri de veci sunt şi angajaţi ai cimitirului. Aceştia scot şi câte 30.000 de euro pentru o groapă, iar din această sumă îşi trag comisioane uriaşe.  

Clienţii care cotizează cu bani mai mulţi primesc şi oferte speciale: traficanţii le scot morţii din gropi, chiar şi înainte de termenul legal pentru deshumare. Ceilalţi clienţi trebuie să se descurce singuri să scape de cadavre.

 „Nu sunt probleme dacă au trecut mai puţin de şapte ani de când i-au îngropat. Sunt pe care i-am scos după trei. Chiar unu...azi-dimineaţă“,a mărturisit unul dintre vânzători pentru reporteri ADS.

Citeşte toată ancheta despre mafia traficanţilor cu morminte în săptămânalul „ADS“ Bucureşti. Ziarul apare joi, 14 iulie, şi poate fi cumpărat de la toate chioşcurile de difuzare a presei. Săptămânalul „ADS“ are 32 de pagini şi costă 1,4 lei.

Urmăreşte site-ul bucuresti.adevarul.ro pentru a vedea înregistrările video cu negocierile dintre jurnalistii „ADS“ si samsarii din cimitire care învârt afaceri de zeci de mii de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite