ACCIDENT LA METROU. O bucată de tavan a căzut peste o locomotivă de metrou la staţia Unirii 2. Călătorii au fost evacuaţi la câteva minute după coliziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Metrorex au declarat că trenul a fost retras din circulaţie. Nu se cunosc date despre starea călătorilor.

UPDATE ora 16.07: Martorii de la faţa locului spun că trenul era foarte aglomerat. După ce a oprit în staţie, călătorii din garnitură au bătut cu pumnii şi picioarele în uşi să fie deschise, deoarece nu puteau respira din cauza prafului din interior.

UPDATE ora 16.00: „Trenul a fost retras din circulaţie pentru că mecanicului i s-a părut ceva suspect. Însă mecanicul trenului următor nu a raportat nimic în neregulă" a declarat Gheorghe Udrişte, director Metrorex, pentru „Adevărul de Seară".

image

FOTO: Laurenţiu Doroftei

UPDATE ora 15.58: Garnitura călătorea pe direcţia Pipera - Berceni. Martorii de la faţa locului spun că interiorul trenului s-a umplut de praf, iar uşile au fost deschise abia la două minute după ce a oprit în staţie.

În urmă cu câteva minute o bucată de tavan a căzut peste locomotiva de metrou care oprea în staţia Unirii 2. Deocamdată nu se cunosc date despre situaţia călătorilor. Vom reveni cu amănunte.


240 de călători rămaşi în tunel în 2010

Un alt accident la metroul bucureştean a avut loc în nopiembrie anul trecut, când vagonul unui tren vechi a deraiat între staţiile Piaţa Unirii şi Timpuri Noi. Roata unei garnituri de tip vechi a căzut de pe linie, iar ultimul vagon a deraiat, trenul oprindu-se în tunel, în apropiere de staţia Timpuri Noi.

Cu toate acestea, salvatorii de la metrou au decis evacuarea călătorilor prin staţia Unirii, din cauza faptului că zona spre Timpuri Noi era încă sub tensiune, în acea porţiune nefiind întrerupt curentul.

Cei 240 de călători au fost scoşi în siguranţă din tunelul de metrou, doar unul dintre ei suferind un atac de panică.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite