FOTOGALERIE Un artist german a făcut o groapă în carosabilul din Bucureşti. Află aici de ce groapa de la Piaţa Coşbuc a devenit loc de atracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu a cedat trotuarul, nici nu s-a produs un accident nemaintâlnit, dar în Piaţa Coşbuc, mai exact pe Bd. Libertăţii nr. 1A, azi dimineaţă, un crater a apărut de nicăieri. Un artist german a pictat o groapă şi a găsit şi soluţia pentru ca aceasta să nu-i facă pe bucureşteni să o ocolească: a pus o bârnă peste.

Manfred Stader a fost invitat de magazinele Profi să picteze a groapă 3D în care trecătorii au impresia că pot cădea. “Domnule, ştiţi cum se vede de sus? E fantastică, ai impresia că vezi aici Nevada”, explică un bărbat care a ieşit repede din casă să vadă minunea de aproape. Pentru că locuieşte la etajul al treilea are o vedere mult mai interesantă, după cum se laudă. Trecătorii au început deja să se pozeze cu pictura stradală.

  Daţi click pe poze pentru alte imagini inedite realizate de artist

image
image
image

Manfred Stader a mai realizat lucrări în toată lumea, printre oraşele în care a mai făcut alte desene 3D se numără Hong Kong, Los Angeles, Cape Town.

“România, dar în special Bucureştiul, este faimoasă pentru gropile sale şi m-am gândit să fac şi eu o groapă nouă. Din fericire, nimeni nu a căzut în niciuna dintre gropile mele”, a explicat artistul care a făcut primele lucrări de acest timp în urmă cu 30 de ani, dar s-a apucat serios, având şi nenumărate contracte, acum 7-8 ani.

Daţi click pentru alte imagini inedite realizate de artist

image
image
image

Groapa va rezista până la 2-3 luni dacă nu este foarte solicitată de paşii trecătorilor. Artistul este mulţumit că rămâne cu fotografii memorabile. “Lumea începe imediat să se prostească, să facă tot felul de figuri, se distrează. Şi eu fac fotografii care rămân în timp”, a explicat acesta.

Artiştii şi organizatorii nu au dezvăluit preţul lucrării.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite