35 de universităţi străine îşi prezintă oferta la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua ediţie a Romanian International Master and MBA Exibition - RIMME are loc astăzi, la Hotel Intercontinental din Capitală, între orele 12.00 – 20.00.

Evenimentul va aduce mai mult de 1.500 de vizitatori şi 35 de universităţi şi companii educaţionale care oferă o gamă largă de mastere şi MBA-uri, concursuri cu premii în burse, workshop-uri şi seminarii de informare pe tema studiilor internaţionale post-universitare.

La târg, tinerii români vor primi informaţii corecte, complete şi avizate, răspunsuri la întrebările personale şi servicii de consiliere pentru procesul de admitere la o universitate internaţională, respectiv obţinerea de burse.

De asemenea, în cadrul RIMME, vizitatorii vor putea participa la o serie de seminarii cu tineri absolvenţi români ai unora dintre cele mai prestigioase programe de MBA din lume, care vor vorbi despre parcursul lor profesional, despre experienţa lor academică şi despre decizia continuării carierei în România sau în străinătate.

Alte seminarii vor fi axate pe prezentarea criteriilor de selectare a unui program de MBA, prezentarea oportunităţilor de studii post-universitare în SUA şi alte subiecte de interes.

Printre cele 35 de universităţi care-şi prezintă oferta la Inter se numără INSEAD, Stanford University, London Metropolitan, London School of Economics şi Reims Management School.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite