1 Mai sărbătorit la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mall-urile din Capitală au pregătit diferite oferte în acest weekend, pentru ca bucureştenii să nu părăsească oraşul. Dacă la Băneasa Shopping City va fi un weekend dedicat bărbaţilor, Liberty Center a pregătit două zile pentru copii şi femei.

Începutul lunii mai este dedicat, la mall-ul din Băneasa, exclusiv bărbaţilor. Astfel, în acest sfârşit de săptămână, în incinta mall-ului vor fi amenajate spaţii speciale, unde vor fi expuse produse dedicate bărbaţilor, printre care ceasuri, bijuterii sau gadgeturi. În plus, toţi bărbaţii care vor intra în Băneasa Shopping City vor avea ocazia să se întreacă în competiţii de jocuri electronice şi sporturi.

Tot în Băneasa va avea loc şi Eco Challenge Cup, unde participanţii vor trebui să conducă foarte repede, cu un consum cât mai redus, dar şi un joc pentru cei mici, intitulat „Micii grădinari“. În cadrul acestui joc, copiii vor planta seminţe sau plante gata crescute.

Albă ca Zăpada vine la Liberty
Un alt mall care are pregătită o ofertă specială de 1 Mai este Liberty Center. Organizatorii îşi aşteaptă vizitatorii în acest sfârşit de săptămână  cu mai multe piese de teatru pentru copii, un concert al interpretei Betty, dar şi multe surprize pentru femei.

Mâine, de la ora 12.00, copiii vor avea parte de spectacolul Albă ca Zăpada, de la ora 16.00, doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate cu sesiune de machiaj profesionist gratuit, iar de la ora 18.00, Betty îi va încânta pe bucureşteni cu ritmurile sale etno. Duminică, bucureştenii vor avea parte de multe suprize, una dintre ele fiind piesa Cenuşăreasa, care va începe la ora 12.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite