1.600 de lei, Revelionul în Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diverse tipuri de cârnaţi, brânzeturi sau obiecte din lut şi împletituri, toate atârnau astăzi la fiecare dintre cele peste 100 de standuri amenajate în interiorul complexului Romexpo, la a 24-a ediţie a Târgului de Turism al României.

Majoritatea ofertelor de la târg vizează zone turistice din ţară - Sibiu, Cluj, Hunedoara, Bran, cu preţuri cuprinse între 30 de euro pe pe noapte până la peste 120 de euro pe noapte,dar şi câteva standuri din străinătate cu oferte din Egipt, Bulgaria sau Cipru.
Pentru a atrage mai mulţi clienţi, firmele ce oferă vacanţe au adus cu ei la târgurile de turism câte o părticică din respectiva zonă.

La standul cu oferte de vacanţe în Maramureş era plin de turişti. „Căutăm ceva pentru Revelion. Anul trecut, doar câţiva aveau lucruri specifice zonei, anul acesta văd că aproape toţi. Chiar te atrag. Eu am văzut poarta asta din lemn şi am zis «uite ce frumos e Maramureşul»“, a spus Monica, în timp ce studia ofertele pentru Revelion. De exemplu, un sejur de patru nopţi cu pensiune completă costă 1.600 de lei de persoană, iar pentru trei nopţi, turistul va plăti 1.400 de lei.

Chiar dacă au venit mai dornici să atragă clienţii, ofertele expozaţilor nu sunt nici mai variate faţă de anul trecut şi nici preţurile nu s-au schimbat. „Când e vorba de un Revelion sau Crăciun, românul petrece şi pentru ceva frumos dă banul“, a spus un reprezentant al standului cu oferte din Sibiu. Nici clienţii nu s-au lăsat aşteptaţi, ei căutând oferte încă de la deschiderea târgului.

Capitala, promovată la târg

Şi de această dată, Bucureştiul a fost reprezentat la târgul de turism printr-un stand mare, unde erau prezentate toate obiectivele turistice ale Capitalei, de la muzee până la parcuri, tablouri cu imagini din oraş şi hărţi.
Târgul este deschis până duminică seară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite