11 filme hispanice la Cinema Studio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua ediţie a Zilelor Filmului de Limbă Spaniolă prezintă de-a lungul unei săptămâni 11 producţii cinematografice realizate în ultimul deceniu, în Spania sau America de Sud. Deschiderea festivalului va avea loc astăzi, la ora 19.00, cu proiecţia filmului „Liniştea de dinainte de Bach”, în regia lui Pere Portabella.

Poveşti despre muzicieni de altădată, emigranţi, periferii ale marilor oraşe, suflete în căutarea dragostei neîmplinite sau copii în pragul unor experienţe limită – selecţia de pelicule din acest an trasează un tablou complex al direcţiilor cinematografice din lumea hispanofonă.
 
Peliculele fac parte din Filmoteca Ministerului de Afaceri Externe şi Cooperare al Spaniei. Toate filmele sunt prezentate în versiune originală, cu subtitrare în limba română.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Uniunea Cineaştilor din România, cu sprijinul Filmotecii Ministerului de Afaceri Externe şi Cooperare al Spaniei, cu sprijinul New Multimedia Solutions şi FunDeal.ro. Biletele se vând la Cinema Studio din Bd. Magheru 29.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite