VIDEO 100 de bucureşteni s-au dezbrăcat în hol la mall. Drept răsplată au primit haine de firmă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii au avut la dispoziţie o oră pentru a-şi alege câte două produse gratuit, de pe rafturile unui cunoscut magazin vestimentar. Preţurile hainelor alese au fost de câte aproape 1.000 de lei

Mall Băneasa, ora 9.00. O sută de tineri au venit cu noaptea-n cap în faţa unui cunoscut brand de haine spaniol. Motivul: haine după preferinţe. Totul gratuit!

Totul, cu câteva condiţii: să se numere printre primii o sută de vizitatori, să se dezbrace la lenjerie intimă sau costumul de baie, după caz şi să-şi aleagă maxim două piese. Oferta, în schimb, ascunde preţuri piperate.

Luminiţa Ţuicanu, o studentă de 23 de ani din Bucureşti, a stat în faţa mall-ului de la două dimineaţa. A fost înregistrată cu numărul 2 şi e mândră de reuşita ei. „Mi-am luat o pereche de blugi scurţi de 259 de lei şi o cămaşă care m-ar fi costat 229 de lei. Eu le-am luat gratis. Ştiam ce haine au aici şi azi am venit la fix", a spus ea, nou îmbrăcată.


Bărbatul în rochie a făcut paradă la mall

Cel mai darnic dintre beneficiarii ofertei pe dezbrăcate de la mall, a fost un student de 22 de ani, care s-a gândit să-i ia şi prietenei lui o rochie. Avea numărul 98 şi nu s-a sfiit să o îmbrace peste blugii pe care şi i-a ales.

„Mi-a plăcut această rochie înflorată şi am laut-o direct. Nu m-am mai uitat la mărime", a spus Bogdan, pozând cu nonşalanţă pe covorul roşu din faţa magazinului.

Bianca Drăguşanu a plecat cu mâinile goale de la mall

Printre cei veniţi la mall s-a numărat şi Bianca Drăguşanu, care s-a plimbat printre rafturile, probând câteva dintre hainele la liber.

„Am venit şi eu de la ora nouă. E cel mai devreme când vin într-un mall. M-am uitat după nişte haine, dar nu m-am hotărât. Având în vedere că m-am culcat la patru şi m-am trezit la opt dimineaţa, chiar e devreme pentru mine", a spus Bianca Drăguşanu, care a plecat cu mâna goală din magazinul cu oferte pe dezbrăcate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite