Viorel Moldovan: „Nu putem face performanţă pe stomacul gol“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov

Contrar aşteptărilor, la finalul eşecului suferit astăzi, pe propriul teren, în faţa celor de la Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-2, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, nu le-a reproşat nimic propriilor jucători, ba mai mult, a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestora.

Citeşte şi:

FC Braşov - Curtea de Argeş 1-2 / VEZI AICI FILMUL MECIULUI

Moldovan a fost ponderat în declaraţii, dar a lansat săgeţi către conducerea administrativă a „galben-negrilor“, oficialii formaţiei de la poalele Tâmpei având restanţe către jucători de aproape două luni.

Singurul câştig al meciului din această seară a fost Mateiu, care a debutat în Liga I. Am suferit o înfrângere care ne îndepărtează de obiectivul propus, dar am avut şi mult ghinion. Băieţii nu au absolut nicio vină, responsabilitatea eşecului îmi aparţine în totalitate.

Vom vedea ce va fi în continuare, îmi este greu să iau o decizie în momentul de faţă, dar încă nu mă gândesc să plec de la conducerea tehnică a echipei“, a precizat Viorel Moldovan.

Acesta a vorbit şi despre problemele cu care se confruntă în vestiar: „Îmi este greu şi mie să mai lucrez cu nişte jucători care sunt cu mintea la alte probleme. Am fotbalişti în echipă care sunt nemulţumiţi de situaţia financiară de la club şi nu mai sunt cu gândul la fotbal. Este dificil să-i mai motivez, întrucât ei nu mai răspund la comenzile mele. Nu mă simt trădat de jucători, întrucât am nişte băieţi minunaţi la Braşov.

Ne-am pierdut şi încrederea în noi, dar nu le mai pot cere fotbaliştilor să dea totul pe teren, atâta timp cât ei trăiesc cu grija zilei de mâine. Nu putem avea pretenţii să facem performanţă fără bani în buzunare“, a completat Moldovan.

La finalul meciului, preşedintele „stegarilor“, Dinu Gheorghe, s-a limitat să comenteze: „Nu pot să fac nicio declaraţie întrucât sunt suspendat. Vorbim când îmi expiră suspendarea“.

La finalul confruntării dintre FC Braşov şi Internaţional Curtea de Argeş, preşedintele executiv al „galben-negrilor“, Dinu Gheorghe, şi patronul echipei, Ioan Niculaie, au ţinut o şedinţă-fulger de câteva minute.

Se pare că aceştia au decis să meargă în continuare pe mâna lui Moldovan, cel puţin până la meciul de săptămâna viitoare, din Cupa României, atunci când FC Braşov va întâlni pe FC Vaslui.

Cu toate acestea, nemulţumit de situaţia de la club şi fără autoritate în vestiar, „Moldo-gol“ ia în calcul tot mai serios să-şi prezinte demisia după duelul cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite