Braşov: S-au găsit urme ale turiştilor dispăruţi (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: S-au găsit urme ale turiştilor dispăruţi (UPDATE)
Braşov: S-au găsit urme ale turiştilor dispăruţi (UPDATE)

Salvamontiştii care îi caută pe cei doi turişti dispăruţi în Munţii Făgăraş au găsit un rucsac albastru, o lanternă şi un bocanc despre care se presupune că aparţineau celor doi bărbaţi.

Potrivit lui Adrian Şerban, comandantul Detaşamentului de Jandarmi Făgăraş din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, marţi, în jurul orei 11.00, echipele mixte formate din salvamontişti şi jandarmi care îi caută pe cei doi au găsit primele indicii lăsate de turişti.

"S-au găsit primele indicii. O echipă a găsit pe un mal un bocanc care se presupune că ar aparţine unuia dintre ei, iar în jurul orei 11.00 a mai fost găsit şi un rucsac albastru şi o lanternă. Nu am găsit însă niciun document şi nu am putut identifica persoana care a pierdut rucsacul. Credem totuşi că este al celor doi turişti", a declarat comandantul Detaşamentului de Jandarmi Făgăraş, citat de Mediafax.

Echipele mixte formate din salvamontişti şi jandarmi de la Braşov, Victoria şi Sibiu îi caută pe cei doi turişti pe Valea Arpaşului, locul unde aceştia ar fi fost luaţi de o viitură, potrivit unor martori.

"Avem date certe, de la doi martori, turişti, care i-au văzut pe cei doi cum au fost luaţi de apă cu tot cu un podeţ pe care încercau să îl treacă", a adăugat Şerban. Căutările vor continua până spre seară, urmând ca miercuri dimineaţă să fie reluate, în cazul în care turiştii nu vor fi găsiţi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite