Un tren care transporta combustibil a deraiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două vagoane de tren, care transportau combustibil, au deraiat în județul Brașov, în apropiere de gara Rupea.

„Două vagoane tip cisternă, au fost destabilizate la 500 de metri de gara Rupea înspre Racoș. Cisterenele nu sunt fisurate și noi aisugăm măsurile de prevenire și stingere a incendiilor", a declarat, pentru „Adevărul", locotenentul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov.Șeful Biroului Județean de la Poliția TF, comisarul Nelu Ilie, a explicat accidentul pentru reporterii „Adevărul".

„Pe magistrala 300 la km 243+950firul, la intrarea în stația Rupea, un vagon aparținând unui tren de marfă compus din 38 de vagoane care transporta carburant de la Midia spre Cluj, aparținând unui operator privat a deraiat.

Nu sunt scurgeri de combustibil și nu există pericol de explozie. Angajații ISU au împrejmuit zona.

La fața locului se află și polițiști de la Pol. Rutieră și Poliția TF, care sub coordonarea unui procuror de la parchetul Curții de Apel efectuează cercetări. Firul 1 este închis, se circulă pe firul 2 și se așteaptă o macara pentru a repune vagonul pe șine. Vagonul nu este răsturnat, ci înclinat."

Din cauza accidentului, trenurile care circulă la această oră pe ruta Brașov-Sighișoara vor fi deviate pe firul 2 de mers și avea mici întârzieri.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite