Braşov: S-a predat traficantul din incidentul soldat cu împuşcături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: S-a predat traficantul din incidentul soldat cu împuşcături
Braşov: S-a predat traficantul din incidentul soldat cu împuşcături

În urmă cu doar câteva minute Alexandru Prudeanu, s-a predat poliţiştilor secţiei 1, din Braşov. Tânărul era căutat pentru trafic de droguri de risc.

FILMUL FLAGRANTULUI CU ÎMPUŞCĂTURI, ÎL VEDEŢI AICI

S-a predat la secţia 1 de poliţie. S-a înfăţişat acolo împreună cu avocatul pe care şi l-a angajat între timp. Va fi reţinut şi audiat. Este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi conducere fără permis, pentru că el era la volanul maşinii, nu are permis de conducere şi a fost la un pas să calce câţiva pietoni care treceau regulamentar, în timpul urmăririi”, ne-a declarat şeful BCCO, cms. şef Gabriel Florescu.

Tânărul de 25 de ani a stat ascuns de oamenii legii, de joi de la orele prânzului, după o urmărire ca-n filme petrecută în urma unui flagrant. În maşină cu el se mai afla un prieten de-al său din Vaslui, care a fost prins de poliţişti la mai putin de 2 ore după incident.


 




Braşoveanul i-a vândut atunci 600 de grame de haşiş unui poliţist sub acoperire. Când şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, a demarat cu maşina în trombă, a trecut peste rondurile cu flori şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au tras 2 focuri de armă, unul dintre ele lovind maşina. A abandonat apoi autoturismul lângă parcarea de la Poliţia Comunitară.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite