Braşov: S-au înmulţit ţepele cu termopane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: S-au înmulţit ţepele cu termopane
Braşov: S-au înmulţit ţepele cu termopane

20 de braşoveni au reclamat la Protecţia Consumatorului serviciile oferite de firmele care se ocupau de montarea geamurilor termopan.

Criza financiară îi face pe braşoveni să caute cele mai ieftine produse, însă, de cele mai multe ori, se devodeşte că nu au făcut o alegere bună. Dovadă stau zecile de reclamaţii care vin în ultima vreme la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Braşov. Cei 20 de braşoveni care au reclamat firmele de termopan, au achitat o sumă în avans, promiţându-li-se că lucrarea va fi efectuată în scurt timp, numai că ei au aşteptat mult şi bine.

Promisiuni neonorate

Au fost însă şi cazuri în care montajele au fost făcute prost sau nu au mai fost oferite şi pragurile sau pervazele promise iniţial. Conducerea CJPC a precizat că firmele care nu au respectat clauzele contractuale riscă o amendă curpinsă între 2.000 şi 20.000 de lei. “Este foarte important pentru consumatori să deţină informaţiile despre produsele din termopan pe care le achiziţionează. Încă de la măsurători, să acorde atenţie la valori şi detalii, la deschideri, balamale, iar atunci când fac solicitarea să ţină cont de toate criteriile de bază”, a recomandat Marius Dunca, directorul CJPC.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite