Superofertă 150 de lei/persoană, 6 zile în „vacanţă la ţară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii de pensiuni agroturistice vin cu oferte de nerefuzat pentru sejururi. Programul „Vacanţe la ţară" va fi lansat în 13 martie şi va fi derulat până în 17 iunie, cu excepţia perioadei sărbătorilor de Paşte.

Conducerea Asociaţiei Naţionale pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) a decis continuarea programului „Vacanţă la ţară". Practic, proprietarii de pensiuni din reţeaua ANTREC vin în întâmpinarea românilor cu preţuri chiar pentru toate buzunarele la sejururile oferite în această primăvară, până la începerea sezonului estival. 

„Împreună cu colegii mei din Asociaţie am stabilit că nu este oportună o creştere a tarifelor la cazare. Astfel, am decis menţinerea preţurilor practicate anul trecut, având în vedere faptul că majoritatea românilor a fost afectată puternic de criza economic", a declarat, pentru „Adevărul de Seară", Marilena Stoian, preşedintele de onoare al ANTREC România.

Cazare plus mic dejun

Preţurile care vor fi practicate, potrivit Marilenei Stoian, sunt de 150 de lei/persoană, în cameră dublă, pentru un sejur de cinci nopţi - şase zile, la o pensiune de 2 margarate, şi de 195 de lei/persoană în cazul pensiunilor clasificate cu 3 şi 4 margarete. În aceste preţuri este inclus şi micul dejun.

Judeţele care au aderat la acest program, până la această dată, sunt: Braşov (cu zona Bran-Moeciu-Fundata), Covasna, Neamţ, Mehedinţi, Alba, Cluj, Maramureş şi Bacău, „dar mai mult ca sigur se vor înscrie şi alte filiale judeţene, urmează ca proprietarii de pensiuni să se decidă. Lista finală va fi stabilită până luni şi va fi afişată pe site-ul www.vacantelatara.ro", a precizat Marilena Stoian, în exclusivitate pentru „Adevărul de seară“ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite