Încă un spital privat s-a deschis la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul are un cabinet specializat pentru pacienţii care au probleme cu somnul.
Spitalul are un cabinet specializat pentru pacienţii care au probleme cu somnul.

Un nou spital privat şi-a deschis porţile în Braşov, pe strada Hărmanului. Este vorba despre o clinică specializată pe boli pulmonare, medicină internă, ORL şi cardiologie.

Ca o noutate pentru Braşov, aici funcţionează şi un cabinet specializat pe tratarea problemelor cu somnul.  „Acest serviciu va fi unul foarte util pentru cei la care somnul este de o calitate proastă. Tulburările de somn au intrat relativ recent în atenţia specialiştilor şi este o problemă foarte importantă pentru cei care se confruntă cu ea. Un somn de o calitate proastă, cu întreruperi, poate duce în timp nu doar la scăderea randamentului la locul de muncă, ci chiar la afecţiuni diverse", a declarat dr Tania Carmen Macavei, citată de Bună ziua Braşov.

Spitalul dispune de 30 de paturi, 20 dintre ele la pneumologie şi 10 la boli interne. Alte şapte paturi sunt disponibile pentru internări pentru o singură zi. În ambulatoriu există cabinete de cardiologie, diabet şi boli de nutriţie şi metabolice , pneumologie, medicină internă şi ORL.

Investiţia în noul spital se ridică la 1,5 milioane de euro. New Medics este al treilea spital privat care se deschide anul acesta la Braşov, după Spitalul Sf. Constantin şi MedLife.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite