Cursuri gratuite de recalificare pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea  Forţei de Muncă au şansa să se recalifice în alte meserii pentru a-şi găsi mai uşor serviciu.

AJOFM Braşov organizează, în luna septembrie, nouă cursuri pentru cei care vor o altă calificare. Este vorba despre cursuri de  agent de pază şi ordine, barman, confecţioner tâmplărie din aluminiu şi mase plastic, confecţioner-asamblor articole din textile, măcelar, ospătar, stilist, protezist unghii false, sudor şi tâmplar universal.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: şcoala profesională de profil tehnic pentru cursurile de confecţioner tâmplărie din aluminiu şi mase plastice şi sudor; şcoala profesională pentru cursurile de  ospătar, barman şi stilist, protezist unghii false, şi  studiile  minime obligatorii  pentru restul cursurilor.

Durata cursurilor variază între două şi şase luni, în funcţie de domeniul ales. Cursurile sunt gratuite pentru şomerii aflaţi în evidenţa AJOFM Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite