Noi soluţii pentru internet de mare viteză, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua tehnologie radio oferă conexiuni de mare viteză la Internet. FOTO: Arhivă
Noua tehnologie radio oferă conexiuni de mare viteză la Internet. FOTO: Arhivă

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii va prezenta, la Braşov, serviciile de internet broadband de tip WiMAX, dar şi de telefonie de ultimă generaţie.

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii a anunţat că va prezenta, în 11 octombrie, soluţia pe care o va furniza sub brandul Easy2BiNet. Este vorba despre o tehnologie radio de ultimă generaţie, care furnizează conexiuni de mare viteză la Internet pe suprafeţe cu arii de până la 20 de kilometri. Aceasta permite transmiterea de date fără fir, oferind viteze de până la 24 Mbps, fără cabluri.
Astfel, RADIOCOM va acoperi cu prioritate zonele industriale şi limitrofe ale reşedinţelor de judeţ, dar şi un număr semnificativ de localităţi mici şi medii, unde conexiunea la internet este limitată.
Specialiştii susţin că avantajele tehnologiei sunt flexibilitatea, performanţa superioară, costuri reduse, compatibilitate cu Internetul mobil şi posibilitatea de a oferi toate serviciile IP.
Tarifele pentru serviciile comercializate pornesc de la 7 EURO/lună (fără TVA).
Braşovul va deveni, cu Easy2BiNet, un centru de excelenţă în domeniul telecom. RADIOCOM, marcă înregistrată a Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A., este lider de piaţă în domeniul broadcasting-ului şi unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite