De azi încep înscrierile la Bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii claselor a XII-a se vor înscrie la prima sesiune de examen în perioada 28-30 mai. Pe data de 1 iunie se vor încheia cursurile pentru clasele a XII-a şi a XIII-a.

Elevii nu vor avea prea mult timp la dispoziţie fiindcă în perioada 11-13 iunie are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, iar între 13 şi 15 iunie se va desfăşura evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. În perioada 18-22 iunie se va desfăşura vvaluarea competenţelor digitale, iar intre 25 şi 27 iunie va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Pe 2 iulie, absolvenţii vor susţine prima probă scrisă la Limba şi literatura română, pe 3 iulie proba la Limba şi literatura maternă, iar pe 4 iulie, proba obligatorie a profilului. Ultima probă se va desfăşura pe 6 iulie, proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie, iar pe 9 iulie se vor depune contestaţiile, între orele 08.00 şi 12.00. Acestea vor fi soluţionate între 10 şi 12 iulie, iar pe 13 iulie se vor afişa rezultatele finale.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla în timp real toate detaliile despre examenul de Bacalaureat: organizare, subiecte, rezultate Bacalaureat 2012, precum și multe alte știri și evenimente legate de acest examen.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite