Sute de oameni au venit la Primărie,din cauză că recenzorii nu le-au bătut la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto arhivă
Foto arhivă

Şi asta deşi autorităţile locale se laudau că în judeţul Braşov prima fază a recensământului, cea de culegere a datelor din teren, s-a încheiat cu aproape o zi mai repede decât în restul ţării.

Potrivit datelor furnizate din teren, încă de duminică, din a zecea zi de recensământ, 41 de localităţi, din cele 58 din judeţ, trimiseseră deja datele complete. „Mai sunt cazuri izolate, unde au mai rămas persoane nerecenzate", se lăuda Ion Popescu, directorul Direcţiei Judeţene de Statistică Braşov şi preşedintele comisiei judeţene de recensământ.

Buluc la Primărie

Pe de altă parte, la sediul Primăriei Braşov, sute de oameni au venit de bunăvoie să răspundă la chestionare, din cauză că recenzorii nu le-au călcat pragul. „ A fost recenzorul la noi, însă eu nu eram acasă. Apoi nu a mai venit pentru că a zis că a predat deja mapa la Primărie", a spus Lica Moroşanu. „Eu am venit să dau CNP-ul pentru că atunci când a venit recenzorul la mine nu l-am dat, iar acum am auzit că e obligatoriu. Mi-au dat datele de contact ale recenzorului care a fost la mine şi urmează să îl sun", a spus şi Ana Ciocianu. La sediul Primăriei Braşov au fost mobilizaţi 31 de recenzori care au completat datele celor care nu au fost vizitaţi la domiciliu. Biroul din Primărie este deschis până la miezul nopţii, aşa că mai aveţi câteva ore la dispoziţie să mergeţi să vă daţi datele, în cazut în care recenzorii nu v-au bătut la uşă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite