Recenzorii sunt aşteptaţi la instructaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei care s-au înscris pe liste pentru a fi recenzori la recensamântul din luna octombrie vor participa, începând de mâine, la un instructaj. La final vor da un test şi vor rămâne ca recenzori doar cei care reuşesc să treacă de acest examen.

Instructajul recenzorilor se ţine în fiecare zi a săptămânii viitoare de la ora 13.30 în sala Teatrului Sică Alecsandescu din Braşov. Recenzorii sunt programaţi în orde alfabetică după cum urmează:

-         luni    26.09.2011 -  persoanele al căror nume de familie începe cu literele A, B, D;

-         marţi  27.09.2011 - persoanele al căror nume de familie începe cu literele C, E, F, G;

-         miercuri  28.09.2011 - persoanele al căror nume de familie începe cu literele I,J, K, L, M, N

-         joi  29.09.2011 - persoanele al căror nume de familie începe cu literele O,P,R,T,Ţ;

-         vineri    30.09.2011 - persoanele al căror nume de familie începe cu literele H, S, Ş, U, V, W, Z;

La finalul cursului de pregătire, toţi cei înscrişi pe liste vor da un test pentru a verifica dacă ştiu să completeze corect formularele de bază pentru recensământ.

Primăria pune la dispoziţia celor care vor să fie recenzori  Manualul personalului de recensământ, care poate  fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Braşov, accesând link-ul  www.brasovcity.ro. Manualul poate fi procurat,  într-un număr limitat de exemplare, de la sediul Primăriei Municipiului Braşov, camera 71 în zilele de joi şi vineri , respectiv 22  - 23.09.2011, în intervalul orar 9,00 - 15,00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite