Braşov: Un vieţaş cere o pedeapsă mai mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Tudorachi a fost acuzat de omor deosebit de grav, dar acum vrea revizuirea sentinţei. Bărbatul, împreună cu alte şapte persoane, a fost găsit vinovat de uciderea lui Constantin Ene, zis „Bâtă”.

Curtea de Apel va decide astăzi dacă solicitarea condamnatului va fi acceptată. etre Tudorachi, în vârstă de 30 de ani, a cerut anularea horărârii prin care a fost condamnat la închisoarea pe viaţă pentru omor deosebit de grav. El spune acum că merită o pedepsă mai mică deoarece nu a participat efectiv la crimă.  Şi în timpul procesului a susţinut mereu că nu l-a omorât pe „Bâtă”.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, la dosar ar fi apărut probe şi indicii noi, oferite chiar de Petre Tudorachi.
 
Crima a îngrozit Braşovul

Constantin Ene a fost asasinat în data de 25 septembrie 2002. Avea 28 de ani.  După un an de cercetări s-au găsit şi suspecţii. Petre Tudorachi a fost reţinut în 2003, alături de Valeriu Mariş, Marius Savin, Tudorache Petru , Ilie Pârlea, Daniela Tudorache, Marian Lazăr  şi Călin Mirea. Toţi au fost acuzaţi de uciderea lui Constantin Ene. Potrivit rechizitoriului, după ce a fost bătut măr într-un depozit de pe strada Lungă, care îi aparţinea lui Valeriu Mariş, Ene a fost băgat în porbagajul unei maşini. Apoi, criminalii s-au îndreptat spre localitatea argeşeană Dâmbovicioara. În dreptul unei serpentine, au oprit maşina şi l-au scos pe „Bâtă” din portbagaj. L-au pus la volan, l-au înjunghiat în gât cu un cuţit şi i-au tras pe cap o pungă de plastic. După aceea, au turnat diluant peste autoturism, i-au dat foc şi l-au împins într-o râpă, astfel încât totul să pară un accident. Crima a ieşit la iveală în urma autodenunţului lui Savin.

Mai multe amănunte în Adevărul de Seară

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite