Sâmbătă se deschide Patinoarul Olimpia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto: arhivă
Foto: arhivă

Patinoarul Olimpia, de sub Tâmpa, se deschide sâmbătă pentru toţi amatorii de alunecat pe gheaţă.

Deschiderea oficială este pe 1 decembrie, însă, pentru că vremea permite, iar gheaţa este deja perfectă, administratorii s-au gândit că este păcat ca braşovenii să nu profite de acest weekend. „Gheaţa este deja foarte bună, aşa că de sâmbătă, de la ora 10.00, îi aşteptăm pe braşoveni la patinoar", a spus Marian Teleleu, directorul Clubul Sportiv Societetea de Patinaj Brasov.

Aceleaşi tarife ca şi anul trecut

 Programul de intrare pe gheaţă începe zilnic de la ora 10.00, iar seriile încep din două în două ore, la orele pare, ultima serie fiind de la ora 20.00. „Seriile sunt de câte 90 de minute, iar între ele sunt 30 de minute pauză, timp în care se reface gheaţa", a mai explicat Teleleu. Tarifele de intrare au rămas aceleaşi ca şi anul trecut: zece lei pentru adulţi şi cinci lei pentru copii, iar închiriatul patinelor costă tot zece lei.

Şi la Patinoarul Olimpic din Tractorul vă puteţi distra pe gheaţă în acest weekend. Din cauza meciurilor de hochei şi a antrenamentelor, aici programul pentru public este mult mai scurt. Vineri publicul are acces doar o oră şi jumătate, între 19.00 şi 20.30, iar sâmbătă şi duminică de la 19.00 până la 22.30. Şi aici intrarea costă tot zece lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite