Braşov:UPDATE/ L-au găsit mort în parcare (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov:UPDATE/ L-au găsit mort în parcare (GALERIE FOTO)
Braşov:UPDATE/ L-au găsit mort în parcare (GALERIE FOTO)

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 35 de ani din Codlea. El a fost găsit mort, azi dimineaţă, într-o parcare de pe strada Nordului din localitate. Din primele cercetări, se pare că Vasile Domnişoru a fost omorât, pe corpul victimei fiind găsite mai multe urme de lovituri. Presupuşii criminali: prietenii de pahar.

Trupul braşoveanului a fost zărit de un vecin de-al său, care a anunţat Poliţa. „M-a anunţat un vecin, pe la 05.00 dimineaţa. M-am îmbrăcat şi am coborât în parcare. L-am văzut pe Vasilică mort! Avea lovituri la cap şi la spate”, spune o vecină, Marioara Iancău. Femeia spune că Vasile Domnişoru era un împătimit al alcoolului şi băutura l-ar fi dus la pierzanie.”Era căsătorit şi avea două fetiţe mici, de 7 şi 8 ani. Locuia la Vlădeni, dar venea mai mult la Codlea, la părinţii lui, fiindcă îl alunga soţia că bea mult. Stătea câteva zile la ea, apoi venea la maică-sa. El nu avea serviciu, iar ea era foarte supărată din cauza asta. Ea lucra la Cetate, ca femeie de serviciu, dar a dat-o afară, săptămâna trecută, din cauza lui. Au fost nişte zvonuri că ea trăia cu altul, iar Vasilică s-a supărat, s-a dus la ea la muncă şi a bătut-o, săptămâna trecută. I-a dat cu ceva în cap şi a băgat-o în spital Apoi, i-a spus mamei sale să îi dea 7 milioane de lei că vrea să plece în Germania. Femeia s-o fi împrumutat şi i-a dat banii, dar a doua zi l-a prins că bea cu ţiganii. Şi aseară a băut cu ei, dar culmea că nu am auzit nici un zgomot”, mai spune Marioara Iancău.

„Stătea la noi doar când era beat!”

Rudele bărbatului au aflat teribila veste azi dimineaţă. „A sunat-o pe mama fratele lui şi i-a spus să meargă repede la Codlea că tata e în comă. Bunicului i-a zis, în schimb, că e mort. Atât de tare s-a speriat că a scăpat telefonul din mână. Au plecat cu toţii repede la Codlea”, spune fata vitregă a victimei, Mariana Asaftei, în vârstă de 14 ani. Copila povesteşte că bărbatul stătea la Vlădeni doar ocazional. „Dormea la noi doar când era beat. Când era treaz stătea două-trei ore, apoi se urca pe bicicletă şi pleca. Spunea că vine imediat, dar se întorcea după o săptămână-două. Când era beat, o bătea pe mama, de multe ori. Ea l-a tot iertat, că s-a gândit mereu la noi, la mine şi surorile mele mai mici. El îi promitea că nu mai bea şi o ruga să îi mai dea o şansă. A avut o groază de locuri de muncă, dar nu a stat prea mult la nici unul. Nu-i plăcea să muncească”, spune Mariana Asaftei.

Zeci de martori audiaţi


Până acum au fost audiate aproximativ 60 de persoane, care au putut să le furnizeze anchetatorilor informaţii cu privire la victimă şi amicii săi de pahar. În plus, anchetatorii sunt convinşi că au de-a face cu o crimă. "Cadavrul prezenta mai multe urme de violenţă pe torace şi pe faţă. În acest momeht efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi am întocmit deja un cerc de suspecţi, urmând să îi identificăm şi pe autorii faptei", a declarat pentru "Adevărul de Seară" procurorul Carmina Reit, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite