Braşov: O zi în paradisul acvatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: O zi în paradisul acvatic
Braşov: O zi în paradisul acvatic

Cel mai mare complex de agrement, acoperit, cu piscine din România, deschis la Braşov încă din anul 2007, vă oferă posibilitatea de a vă bălăci şi relaxa chiar şi în anotimpul rece. Cei care iubesc înotul şi doresc să se scalde în apă caldă, de până la 34°C, sunt invitaţi să se relaxeze la complexul de agrement „Paradisul acvatic“, din Braşov.

În interiorul complexului se găsesc şase piscine acoperite, un salon de masaj, altul de cosmetică, o sală de fitness şi un solar. Temperatura din interior este de 33°C, iar apa din bazine este între 29°C - 34 °C, în funcţie de specificul bazinului. „Braşovenii pot veni cu încredere la complexul nostru şi atunci când afară este foarte frig, pentru că temperatura din bazinul de relaxare este de 31°C, cea din bazinul cu tobogane de 29°C, iar cea din bazinul cu apă caldă şi din cel pentru copii are 34°C“, a declarat Oana Ciobanu, o casieră a complexului de agrement.

Servicii diverse
Complexul de agrement de la Poalele Tâmpei vă oferă o gamă largă de servicii. Sper exemplu, aici se găseşte un bazin de înot cu trambuline pentru sărituri şi tobogane, unde atât adulţii cât şi copiii se pot distra de minune. În plus, bărbaţii, iubitori ai fotbalului pot practica acest sport pe terenul cu gazon artificial din sala climatizată a Paradisului acvatic, în timp ce femeile pot alege să se relaxeze în salonul de masaj, la cel de cosmetică sau îşi pot întreţine silueta, fâcând exerciţii în sala de fitness. 

În cazul în care vă aflaţi doar în trecere pe lângă Paradisul acvatic şi totuşi doriţi să intraţi într-unul dintre cele şase bazine acoperite, aveţi posibilitatea să vă cumpăraţi un costum de baie de la magazinul din cadrul recepţiei. În plus, cei care doresc să ia lecţii de înot sau să-şi înscrie copilul la un astfel de curs, găsesc la Paradisul acvatic mai mulţi instructori de înot specializaţi.

Programul de acces
Lunea, accesul în complex se face începând cu ora 14.00, iar programul se încheie la ora 21.00. De marţi până vineri, complexul este deschis braşovenilor între orele 11.00-21.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 şi 21.00.

Preţul biletelor de intrare
Adulţii trebuie să plătească, de luni până vineri, 25 de lei pentru două ore, 35 de lei pentru trei ore, iar pentru a petrece mai multe ore în complexul de agrement trebuie să scoată din buzunar 50 de lei. Copiilor li se percepe un tarif unic, de 25 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite