Braşov: 100.000 de lei, pagubele la ferma avicolă care a ars

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: 100.000 de lei, pagubele la ferma avicolă care a ars
Braşov: 100.000 de lei, pagubele la ferma avicolă care a ars

Pagubele de la o ferma a Avicola Codlea, din judeţul Braşov, unde marţi a izbucnit un incendiu în urma căruia o persoană a murit intoxicată cu fum, iar alta a fost rănită, se ridică la circa 100.000 de lei, cauzele producerii incendiului nefiind încă stabilite.

Directorul general al societăţii, Cătălin Munteanu, a declarat că, în incendiu, au ars o hală de 800 de metri pătraţi, instalaţiile de furajare, microclimat şi instalaţiile de iluminat şi încălzire. În ceea ce priveşte cauzele producerii incendiului, Munteanu a precizat că acestea nu au fost încă stabilite.

"Cauzele încă nu le ştim deoarece nu au fost finalizate anchetele paralele care se desfăşoară. Am iniţiat şi noi o anchetă internă, precum şi procuratura şi cei de la ITM. Oricum, nu ştiu cât de relevant va fi rezultatul atât timp cât totul acolo e scrum. Probabil a fost vorba de o ţigară rămasă aprinsă", a spus directorul societăţii.

În incendiul izbucnit marţi, la ferma 3 din cadrul Avicola Codlea un muncitor în vârstă de 58 de ani, tehnician veterinar al societăţii, a murit după ce s-a intoxicat cu fum.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite