Braşov: Un oltean a tras o ţeapă 120.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Un oltean a tras o ţeapă 120.000 de lei
Braşov: Un oltean a tras o ţeapă 120.000 de lei

Un bărbat din Vâlcea este cercetat, pentru că ar fi înşelat reprezentanţii unei societăţi comerciale din Braşov cu 120.000 de lei, procurorii dispunând în cazul lui interdicţia de a părăsi localitatea timp de 30 de zile, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor l-au identificat pe Remus B., de 28 de ani, din Comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. „Din probatoriul administrat de poliţişti, s-a stabilit că suspectul, în cursul lunii iulie, cu ocazia aprovizionării de mărfuri în valoare de 120.000 de lei, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase, a indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale din Braşov", se arată în comunicat emis de poliţişti.
Tânărul a emis trei file CEC completate cu date false. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii Parchetului de la lângă Tribunalul Gorj, au dispus obligarea de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 zile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite