Sud-africanii construiesc un mall lângă Carrefour

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii lucrează în paralel la demontarea fostei hale şi la construcţia noului mall
Muncitorii lucrează în paralel la demontarea fostei hale şi la construcţia noului mall

Construcţia noului mall de mici dimensiuni a început deja, lângă Carrfour, în locului fostului showroom de mobilă Alicante. Sud-africanii de la NEPI International au cumpărat peste 11.000 de metri pătraţi de teren, urmând ca suprafaţa construită să se întindă pe 5.300 mp. Restul spaţiului este destinat pentru locuri de parcăre, alei şi spaţiu verde.

Centrul comercial va avea un singur nivel unde se vor găsi atât magazine, cât şi spaţii de petrecere a timpului liber. „Deocamdata investitorii au solicitat şi au primit aviz de la comisia de circulaţie şi PUD-ul pentru extinderea şi modificarea fostului showroom", a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov. Muncitorii lucrează deja la transformarea vechiului magazin în mall.

New Europe Property Investments (NEPI) este un fond african de investiţii care a profitat de criza economică din Europa şi a demarat aici o serie de investiţii imobiliare. Printre cele mai mari investiţii din România putem aminti Floreasca Business Park din Bucureşti, Promenada Mall Galaţi sau Galeriile Iris din Piteşti.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite