Bucătarii braşoveni pregătesc un festin pentru europarlamentari, la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

12 dintre cei mai pricepuţi maeştri în arta culinară din Braşov au fost invitaţi la Bruxelles, la Săptămâna europeană a regiunilor şi oraşelor.

Bucătarii braşoveni vor avea ocazia să-i răsfeţe pe cei peste 1400 de parlamentari, ambasadori şi oameni de afaceri care participă la eveniment, cu produse tradiţionale româneşti. „Unul dintre preparatele pe care-l vom prezenta la evenimentul de la Bruxelles este un duet din şalău cu nisetru, asezonat cu sos de raci şi trufe de Transilvania. Fiecare ţară va trebui să folosească produsele tradiţionale",  a explicat Robert Man, maestru în arta culinară, citat de www.brasovultau.ro.
Expoziţia cu degustare va avea loc în perioada 10-13 octombrie la Palatul Parlamentului European din Bruxelles. Evenimentul organizat de Comitetul Regiunilor este unul de prestigiu şi la care vor participa dar şi elita maeştrilor în arta culinară din 14 ţări europene, printre care şi România. Bucătari nostri vor participa cu preparate din vânat, peşte, dar şi cu tradiţionalii papanaşi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite