Doar 56 de angajări la Bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 1200 de braşoveni au participat ieri la Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Braşov. Doar câţiva au fost norocoşi şi şi-au găsit pe loc un job.

56 de persoane au făcut impresie bună din prima şi au reuşit să obţină chiar ieri un loc de muncă. Cei care au fost angajaţi pe loc au optat pentru joburi de analist servicii clienţi, inginer costrucţii civile, inginer producţie, agent servicii clienţi, confecţioner textile, gestionar, şofer, vînzător, operator calculator, agent reclamă publicitară şi muncitori necalificaţi. 50 dintre norocoşi au studii medii, iar şase au o facultate terminată.

„Bursa oferă un număr de 1.262 de locuri de muncă, în peste 150 de meserii, ceea ce ne situează pe locul 4 pe ţară la această acţiune ca număr de locuri oferite. La Bursă participă 101 agenţi economici, un număr de 175 de locuri de muncă sînt oferite persoanelor cu studii superioare, 1.087 locuri de muncă sînt pentru absolvenţii de studii medii, iar 78 de locuri de muncă sînt pentru cei fără studii", a declarat, ieri, Ambruş Romer Sandor Mihaly, directorul AJOFM Braşov.

 La Bursă au participat 1.175 persoane, dintre care 546 absolvenţi ai promoţiei din acest an. Pe lîngă cele 56 de persoane angajate pe loc, alte 828
de persoane au fost selectate pentru a susţine interviuri sau probe de lucru.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite