7.000 de braşoveni au făcut curăţenie în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele 50 de milioane de euro ajung în județ pentru gestionarea gunoiului
Cele 50 de milioane de euro ajung în județ pentru gestionarea gunoiului

Vremea bună i-a încurajat pe braşoveni să iasă la curăţenia generală din 24 septembrie. Peste 7000 se voluntari din judeţul nostru au spus Let's do it Romania! şi s-au înscris ca voluntari la curăţenie generală. 

Cei mai harnici au fost elevii care au venit la treabă cu tot cu părinţi şi profesori. „Noi suntem o grupă de 12 elevi, însă din şcoala noastră participă peste 300 de elevi, iar unii dintre ei au venit şi cu părinţii. Ne-am ales ca zonă de acţiune pădurea din zona cartierului Răcădau, în apropiere de şcoala noastră. Noi am strâns în jur de opt saci de gunoi. Faţă de anul trecut, am găsit mult mai puţin gunoi", a spus Cristina Burcea, profsor la Şcoala Geneală nr. 25.

„Am venit cu toată clasa să strângem gunoaiele. Am fost şi anul trecut. Am primit saci şi mănişi şi am ieşit la curăţenie", a spus Mihai, un puşti din clasa a II-a A.

Reprezentanţii instituţiilor publice, autorităţile locale şi chiar şi deţinuţii încarceraţi la Penitenciarul Codlea au participat astăzi la ziua naţională a curăţeniei.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite