Horia Brenciu cântă la un bal de caritate pentru Hospice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acestea sunt o parte dintre obiectele confecţionate de cei care vin la centrul de zi de la Hospice. Bogdan Crăciun
Acestea sunt o parte dintre obiectele confecţionate de cei care vin la centrul de zi de la Hospice. Bogdan Crăciun

Balul este organizat de Fundaţia Kronospan, care doreşte astfel să strângă cât mai multe fonduri pentru copiii îngrijiţi la Hospice.

Pentru a strânge cât mai mulţi bani, reprezentanţii Fundaţiei Kronospan vor organiza, la bal, o licitaţie de obiecte de artă. Tablourile, sculpturile, fotografiile, icoanele şi restul obiectelor ce vor fi licitate au fost donate de artişti consacraţi, iar toţi banii astfel strânşi vor ajunge la centrul educaţional din cadrul Hospice.

Cei care nu doresc să liciteze, pot cumpăra felicitări de Crăciun, coroniţe de advent sau decoraţiuni de brad realizate de cei care vin la centrul de zi al Hospice. „Pentru noi este o deosebită onoare să putem să ajutăm Hospice Casa Speranţei. Ştim ce activitate extraodinară fac ei aici şi ce mult au nevoie de fonduri. Ştim că este o perioadă grea pentru toată lumea, chiar şi pentru firme, dar sperăm ca invitaţii să conştientizeze faptul că dau un ban pentru un scop nobil", a spus Oana Bodea, directorul Fundaţiei Kronospan.

Centrul educaţional, închis din lipsă de fonduri

Hospice are în grijă 180 de copii, iar zilnic, prin rotaţie, şapte dintre ei, cărora starea de sănătate nu le permite să meargă la şcoală, vin la centrul educaţional de zi. Aici participă la un program de educaţie adaptat, în cadrul căruia învaţă o groază de lucruri pe care altfel nu le-ar putea învaţa pentru că nu merg la şcoală. Din lipsă de fonduri, Hospice a fost nevoit să închidă temporar acest centru educaţional. „Sperăm că balul va fi un real succes, astfel încât să acopere nişte costuri de îngrijire pe care Hospice le oferă unor copii prin programul de educaţie adaptată", Gabriela Tokes, de la Fundaţia Hospice.

Horia Brenciu va cânta la bal

La balul de caritate, care va avea loc pe data de 25 noiembrie la Restaurantul Sergiana din Centrul Civic, atmosfera va fi întreţinută de Horia Brenciu şi band-ul său. Invitaţia costă 150 de lei, bani care se vor duce tot în conturile Hospice. Până acum şi-a confirmat deja participarea ambasadorul Austriei în România, care va veni însoţit de soţia lui. Lista rămâne însă deschisă pentru toţi cei care doresc să ajute Fundaţia Hospice.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite