Braşov: S-a dat startul înscrierilor la facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: S-a dat startul înscrierilor la facultate
Braşov: S-a dat startul înscrierilor la facultate

Candidaţii la facultăţile din cadrul Universităţii Transilvania Braşov se lasă aşteptaţi în prima zi de înscriere.

Liceele nu au eliberat încă diplomele de Bacalaureat, aşa că absolvenţii nu şi-au putut face dosarele pentru înscrierea la facultate. Candidaţii mai au însă timp să se înscrie până  duminică, la ora 15.00. Cuantumul taxelor de înscriere se încadrează între 70 şi 110 lei, în funcţie de specializare.

Ofertă bogată

Cele 16 facultăţi ale Universităţii Transilvania Braşov oferă 5.190 de locuri, dintre care 2.800 sunt fără taxă şi 2.390 cu taxă. Alte 1.160 de locuri sunt oferite pentru învăţământul la distanţă, în cazul studiilor de licenţa. Pentru masterat sunt disponibile 75 de locuri fără taxă şi 505 cu taxă. Pentru masteratul de tip Bologna sunt scoase la concurs 1.153 de locuri fără taxă şi 1.281 cu taxă.

Acte necesare

Candidaţii trebuie să ştie că nu trebuie să le lipsească din dosarele de înscriere cererea tip de înscriere, diploma de bacalaureat în original sau adeverinţă în original, copia legalizată de pe certificatul de naştere, adeverinţa medicală tip M.S. 18.1.1, trei fotografii tip buletin de identitate (pe hârtie mată), chitanţa de plată a taxei de admitere, eliberată de casieria universităţii şi o copie după certificatul de căsătorie, pentru candidatele căsătorite, dar înscrierea se face după numele din certificatul de naştere. În cazul în care se înscriu la master, candidaţii trebuie să adauge la dosar un CV şi adeverinţa de absolvire a facultăţii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite