Braşov: Şi-a incendiat locuinţa cu o lumânare parfumată (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apartament de pe Aleea Mercur a fost cuprins de flăcări în urmă cu puţin timp. Incendiul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă pe televizor. Vedeţi mai multe imagini aici.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale şi au reuşit să lichideze incendiul în mai puţin de o jumătate de oră. Proprietara apartamentului aflat la etajul I era la cumpărături în acel moment, dar se pare că înainte de a pleca de acasă aprinsese o lumânare parfumată, pe care a pus-o, într-o scrumieră, pe televizor. Scrumiera s-a încins, iar carcasa televizorului a început să se aprindă, flăcările extizându-se şi la măsuţa pe care era pus. Vecinii au simţit mirosul de ars şi au anunţat imediat pompierii. Aceştia au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a intra în locuinţă.

Fumul a cuprins întreaga locuinţă

Am pătruns şi pe uşă şi pe balcon astfel încât am rezuşit să stingem repede flăcările şi să nu afectăm şi celelalte apartamente. Fumul dens şi-a spus însă, cuvântul şi toată zugrăveala din apartament a fost afectată”, a precizat căpitanul Iulian Vârtej, comandantul Detaşamentului 2 de Pompieri Braşov. Vecina care locuia deasupra apartamentului incendiat, care este cardiacă, a leşinat când a ieşit pe balcon, iar fumul i-a năvălit în casă. La faţa locului a sosit şi un echipaj al ambulanţei, care a resuscitat-o. De asemenea, când s-a întors acasă şi şi-a văzut pereţii locuinţei înnegriţi de fum, femeii i s-a făcut rău, necesitând intervenţie medicală.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite