Fenestela Braşov, eliminată din Cupa României la hochei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela a ratat calificarea în finala Cupei României
Fenestela a ratat calificarea în finala Cupei României

Formaţia braşoveană de hochei a fost eliminată în semifinalele Cupei României de Sport Club Miercurea Ciuc şi a ratat accesul în ultimul act al competiţiei, care va avea loc la Braşov.

În ciuda faptului că a condus cu 2-0, gruparea de la poalele Tâmpei a cedat pe finalul partidei şi a fost învinsă cu 2-4. Chiar dacă duelul a avut loc la Miercurea Ciuc, braşovenii au început bine meciul şi au deschis scorul în minutul 12, prin Peter Levente.

După numai trei minute, Fenestela s-a desprins pe tabelă, în urma reuşitei lui Pal Zoltan. Înaintea ultimei reprize, scorul era egal, 2-2, iar gruparea de la poalele Tâmpei a avut, din nou, probleme pe finalul partidei.

Astfel, jucătorii noştri au pierdut confruntarea în ultimele minute ale întâlnirii, nereuşind să egaleze performanţa din sezonul trecut al Cupei, când s-au calificat în ultimul act al competiţiei. Cealaltă finalistă se va stabili în urma duelului dintre Steaua Bucureşti şi Progym Gheorgheni, confruntare care va avea loc mâine, de la ora 20.30, în direct, pe GSP TV.

Finala Cupei României la hochei se va desfăşura pe 31 ianuarie sau 7 februarie, în incinta patinoarului din Parcul Tractorul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite