FC Braşov se va duela cu Partizan Belgrad în primul cantonament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de Viorel Moldovan şi-a stabilit programul din pauza competiţională, perioadă în care „stegarii" vor efectua două stagii de pregătire, ambele în Turcia.

Astfel, reunirea echipei va avea loc pe data de 11 ianuarie, iar timp de o săptămână, „galben-negrii" se vor pregăti la Braşov, săptămâna viitoare urmând să aibă loc şi vizita medicală, pe 12 şi 13 ianuarie.

Apoi, în perioada 19-30 ianuarie, braşovenii vor pleca în Turcia şi se vor caza la hotelul „Miracle", din Antalya. Pe 21 ianuarie, „stegarii" vor susţine prima partidă de verificare a iernii, adversarul nefiind stabilit pentru moment.

Pe 24, 26 şi 29 ianuarie, FC Braşov se va testa, în ordine, în compania grupărilor Partizan Belgrad (Serbia), Mattersburg (Austria), Karpaty Lvov (Ucraina).

În intervalul 1-4 februarie, băieţii lui Viorel Moldovan se vor pregăti la Braşov, iar între 5 şi 12 februarie, braşovenii au programat cel de-al doilea cantonament al iernii, tot în Antalya. Programul partidelor de verificare din această perioadă nu a fost stabilit pentru moment.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite