Braşov: Fiscul depăşeşte planul la încasări, Guvernul se plânge de bani...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totalul veniturilor bugetare încasate de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov în luna noiembrie 2010 a fost de 199.084,24 mii lei, cu cca. 16 % mai mari faţă de veniturile realizate în aceeaşi perioadă a anului 2009 (170.903.65 mii lei).

În structură, pe bugete şi în cadrul bugetului de stat pe principalele impozite şi taxe, situaţia privind realizarea veniturilor în luna noiembrie, faţă de realizările pe aceeaşi perioadă a anului 2009, se prezintă astfel:


Situaţia comparativă pentru perioada ianuarie - noiembrie 2010 se prezintă după cum urmează:

Tabele finante brasov
Tabele finante brasov

Precizăm însă că situaţia încasărilor din anul curent este comparabilă cu cea de anul trecut întrucât din totalul veniturilor încasate în anul 2009 au fost extrase veniturile aferente celor 29 de societăţi administrate de AFP Contribuabili Mijlocii care au fost preluate de Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili Bucureşti.

Tabele finante brasov

Ceea ce duce la concluzia că banii încasaţi la bugetulde stat este mult mai mare. Inexplicabil este ce se întâmplă cu toţi aceşti bani, în contextul în care cheltuielile bugetare au scăzut considerabil, la fel şi bugetul alocat pentru pensii...

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite