Hochei: Meci decisiv pentru calificarea în finala Ligii Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela 68 Braşov ţinteşte finala Ligii Naţionale
Fenestela 68 Braşov ţinteşte finala Ligii Naţionale

Patinoarul „Mihai Flamaropol" din Bucureşti va găzdui, în această seară, de la ora 18.30, al doilea duel din semifinalele Ligii Naţionale de hochei, dintre Steaua Rangers şi Fenestela 68 Braşov.

Braşovenii pornesc cu un dezavantaj, ţinând cont că steliştii au câştigat, cu 4-3, după prelungiri, primul meci al semifinalei şi conduc în acest moment cu 1-0 la general.

Confruntarea din acestă seară este foarte importantă, întrucât în ultimul act se va califica formaţia care va câştiga trei meciuri din cinci. Astfel, în cazul în care Fenestela va pierde partida de astăzi, braşovenii ar fi obligaţi să câştige ultimele trei confruntări.

Noi ne-am propus de la început să ne impunem într-unul din cele două meciuri de la Bucureşti. Am fost foarte aproape în prima partidă şi sper ca astăzi să şi reuşim să ne adjudecăm victoria.

În caz contrar, ne va fi extrem de greu să revenim de la 0-2. Vom da totul pentru a obţine un rezultat care să ne păstreze în lupta pentru finală", a declarat preşedintele formaţiei braşovene, Miklos Ervin.

Cel de-al treilea meci al semifinalei cu Steaua Rangers va avea loc vineri, de la ora 18.00, pe Patinoarul Olimpic din Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite